tisdag 11 mars 2014

Timmerlagningar och fasadbyte

Tänkte uppdatera bloggen med en hel del bilder! Hantverkarna påbörjade sitt arbete under februari månad och det har hänt mycket sedan sist med huset. Under tiden skrapar jag fönstren rent från färg och de kommer sedan om några månader sättas in i huset. Huset ser lite konstigt ut när inga fönsteröppningar finns men det kommer bli riktigt bra när det är klart tror jag!! Inomhus har flera fula stockar bytts ut och istället använde de en del timmer men även fyrtumsstockar för lagningar. Scrolla ner och se förvandlingen!!!

Så här såg det ut innan!


Fick hjälp med att riva verandan, plåten skyddade mot vind...

Ledsam syn....det öste ner regn denna helg....
Nu börjar det likna något!
Målat en gång och verandan påbörjad!

Köksfönstret! Det mesta runt fönstret borttaget pga. dåligt trä
Ny öppning för fönster på långsidan av huset


Gavelns kommande fönster och nytt trä i knuten till höger

Mitt helgnöje sedan nyårsskiftet


3 kommentarer:

  1. Helt otrolig skillnad!! Vilken makeover!! Du är så duktig lilla syster!!

    SvaraRadera
  2. Vilket storartat arbete du lägger ner, men det blir med all säkerhet lön för mödan när det blir klart. Då kan du och dina "flickor" njuta av livet i torpet. Det får väl bli en liten inhägnad rastgård även för dem. Kommer väl alltid att finnas nya projekt för en tjej som dig, ha,ha!

    SvaraRadera
  3. Jo, har ganska lätt för att hitta på nya saker. På sikt ska det bli en kattgård men det får ev bli nästa år, nu försöker jag jobba för att vi har ett trivsamt hus. Men de verkar trivad redan nu, många spännande lukter för dem....

    SvaraRadera