onsdag 12 mars 2014

Farstukvist

Glömde visa bild på min fina farstukvist som hantverkarna byggt! Nu gäller det att komma på hur jag skall måla den men det får bli ett sommarhuvudbry! Ett annat huvudbry blir till att komma på hur jag skall lösa mitt enskilda avlopp som jag snart kommer få föreläggande om...kanske får bli utedass ändå!!

4 kommentarer:

 1. Verkligen bra kort!! Kul att du dokumenterat både före och efter. Ska bli mysigt att dricka kaffe i solen om några veckor!! Var det inte så att någon lovade bullar till kaffet? Som om du inte skulle ha något annat för dig??!! Hehe... Kram från syster

  SvaraRadera
 2. Bullkalas får vi ha sen i solen!!! :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin farstukvist det ska bli spännande att få se den målad och så ser jag fram emot att få se huset med sina nymålade fönster.
  Ha en skön påskmåndag

  SvaraRadera
 4. Din fartsu är väldigt fin!

  Ang. avlopp...har du bestämt dig? Annars kan du kolla in min blogg, har en enkel lösning som kommunen faktiskt lät positiva till, trots dess enkelhet. Ska du bo permanent eller är det bara fritidsboende? Det finns även enklare lösningar för fritidshus: http://www.mullfilterbolaget.se/ och http://www.svenskstugservice.se/BDTavlopp.htm men du kanske hade koll på dessa redan. Om du undrar över någonting i min avloppslösning är det bara att du hör av dig (skolt@live.se)

  Lycka till!
  Therése
  flyttatorp.blogspot.com

  SvaraRadera