tisdag 7 januari 2014

Det går sakta framåt...

Sedan senaste inlägget så har det sakta men säkert blivit lite gjort. Det hinns inte med så mycket på en helg som man kan tro, även om torpet ligger i Västra Götaland så blir det mörkare och mindre timmar med naturligt ljus. Nu är det i alla fall uppsatt slätspont i hela hallen och baksida rum och målning gjord till en viss del. Har även börjat sätta panel på trappan. Tyckte färgen blev något ljus så jag har kompletterat med en antikvit som är något dovare. Det blir nog bra tror jag! På trappan tänkte jag försöka använda den grågröna som redan fanns på delar av trappan. Se lite bilder nedan..


Under julhelgen fick 4 karmar med fönster flytta in för att få dem torra nog så jag kan renovera dem. Blir nog till att investera i en heater så att det går smidigt. Det handblåsta glaset är skört och jag vill helst av allt inte spräcka några, vilket tyvärr säkert kommer ske. Fönsterbågarna är nog delvis renoverade men det understa kittet sitter som berg...
Även vedboden har fått sig lite omsorg då det visade sig att det läckte in rejält då det regnade så kraftigt. Till och med läckte så det var fara o färde för mina fönsterkarmar!

Så nu är det fullt fokus på fönsterrenovering under kommande månader för sedan kommer hantverkare och skall påbörja fasadbyte m.m.2 kommentarer:

  1. Alltid så spännande att hitta till fler byggnadsvårdare :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, plöjer nätet med efter bloggar! Är väl ingen strikt byggnadsvårdare som många andra men försöker vårda min byggnad!! :-)

      Radera