måndag 22 oktober 2012

20-21 oktober

I helgen fick jag hjälp med att köra bort gamla vitvaror och träskivor till återvinningen i Vara. Väl där så fick jag syn på en trätunna som skulle kasseras och som jag fick ta om jag ville. Väl uppe på släpkärran får jag erbjudande av en annan man om två till! Så vi åkte och hämtade dem med, kan ju bli riktigt fint att plantera i, får bara göra iordning dem lite...sen visade det sig att mannen som jag fick dem av har en byggfirma, det gäller att skapa sig kontakter på bygden!! :-)

Besök av min familj är alltid trevligt! Min syster och Ebba gjorde en himla fin dörrmatta av cypress, jag planterade lite vårlökar i en av tunnorna och som alltid plockde jag rötter!! Inomhus fick jag rivit ner gips under trappan och väggen in till toaletten, så nu är det inte lätt för de som vill använda den hemma hos mig!! ;-) 


                                Hittat en fin dörr som jag kan återanvända!
                                De andra två är illa åtgångna av fukt!
 
                                  Gammal dörr som sitter uppspikad i vedboden,
                                  kanske ska använda den som dörr till en ny toalett??4 kommentarer:

 1. Fina bilder Nonno. Bäst att gå på toa ordentligt innan man kommer nästa gång. För allas trevnad menar jag!! Hihi... Det blev jättebra när du öppnade upp där.
  Kramis SysterYster

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja nu gäller det att inte vara buskablyge, men det är ju inte långt hem till er annars! Kul att du tyckte det blev bra iallafall!! :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tunnor du kom över! Blir superfint när vårlökarna tittar upp så småningom! Gillar cypressmattan oxå...kul att se bilder på lite trivselinslag bland lerkokorna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, de kan nog bli fina tror jag! Iallafall variera lite med växter på marken (om en evighet)!! :-)
   Helt klart, kände för det i söndags, ite finlir...du skall se inomhus nu också!! Blev mycket ljusare när jag tog bort den nygamla väggen som delade av fönstret! :-)

   Radera