onsdag 26 september 2012

Helgens arbete

Jahopp, nu har jag rivit ner lekstuga och hönsgård bl.a tillsammans med massor med gammalt ris och buskar som skulle tas ner. Tycker verkligen om de äldre växterna men då de inte beskurits på flera år  så är det kanske ett måste...
Tog kontakt med en markarbetare som nu på fredag skall gräva runt huset och se till så att jorden sluttar från så vattnet rinner ifrån huset. Även grus vid uppfarten och runt huset skall läggas. Det tillsammans med rensning och översyn av rännor på taket, korrigering av takpanna som saknas just nu(!!!!) blir nog mycket bra för huset. Även jobb inomhus med rensning i grunden, ta bort flera lager av plastmatta och ta fram naturligt trägolv kommer nog göra susen!! :-)

När jag åkte hem till Göteborg i måndags så fick jag nästan en känsla av att det var ett annat hus, tänk vad rensning av tomten kan göra!!

För mer bilder, se fliken uppe till höger!

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen spännande att se förändringen från gång till gång!! Tacksamt arbete när man ser resultat. Längtar tills på lördag, då kanske det finns något man kan hjälpa till med.
  Kram storasyster som tycker att du är helt otroligt duktig och modig!! 

  SvaraRadera
  Svar
  1. Envis och arbetsam är det som gäller, gott att ni kommer ut till mig då och då!! :-)

   Radera
 2. Heja på, det blir så fint! Jag håller med, det är som ett annat hus redan, ska bli spännande att se hur det blir framöver. Ha det bra, vi ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, fortsättning följer, skall kolla imorgon eller onsdag nu hur det blev med gruset och markjorden... :-)

   Radera